Stage mediaredactiemedewerker

Ben jij gek van huisdieren, technologie, fitness of duurzaam bouwen?

Boswolf B.V. is opzoek naar enthousiaste mediaredactiemedewerkers. Wij hebben leuke projecten in verschillende sectoren wij waar het meeste van onze tijd aan besteden. Daarnaast zijn we voortdurend bezig met het opzetten van nieuwe projecten.

Over onze projecten

Onze websites bevinden zich in de sectoren: huisdieren, technologie, fitness, muziek en duurzaam bouwen. De websites hebben gezamenlijk meer dan 200.000 maandelijkse bezoekers, waarbij wij in 2021 hopen door te groeien tot boven de 400.000 maandelijkse bezoekers. De websites zijn gemaakt om bezoekers zoveel mogelijk te leren over het onderwerp, en jouw werk kan daaraan bijdragen.

Onze hoofdwebsites zijn:

  • Hondnl.nl (binnenkort hond.nl)
  • Kat.nl
  • Sportschoolplus.nl
  • Sterkespieren.nl
  • Techadviseur.nl

Naast de bovenstaande websites beheren wij nog enkele kleine websites.

De stageopdracht

De werkzaamheden tijdens de stage bestaan uit het doen van uitgebreid onderzoek voor één van onze websites, om hier vervolgens een diepgaand artikel over te schrijven.

Als stagiair bij Boswolf krijg je veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng. Daarom krijg je ook de mogelijkheid om als aanvulling op je stageopdracht jezelf ook op andere terreinen te ontwikkelen, zolang het maar meerwaarde heeft voor onze websitebezoekers. De exacte invulling hiervan hangt af van wat jij wilt leren!

Een aantal voorbeelden van mogelijke aanvullende opdrachten:

  • Het interviewen van specialisten in een bepaald vakgebied.
  • Het maken van een infographic als aanvulling op een artikel welke al veel bezoekers heeft.
  • Het onderhouden van social media kanalen.
  • Foto’s/video’s maken op een gerelateerd evenement.
  • Het maken van een WordPress websites voor één van onze opdrachtgevers.

Let op: dit zijn slechts voorbeelden, wil jij je op een andere vlak ontwikkelen, dan zoeken we daar een bijpassende opdracht voor.

Van onze stagiairs verwachten wij niet dat ze alles al weten, maar wel dat ze een lerende instelling hebben! Je denkt- en beslist mee bij de keuzes die we voor projecten maken, waarbij jouw input daadwerkelijk gebruikt wordt. Hoe gaaf is het als we jouw idee of verbetering op onze websites uitvoeren, en je al snel daarna kunt zien hoe onze bezoekers op deze aanpassing reageren?

Aanvullende informatie

Boswolf is goed bereikbaar. Het ligt op een afstand van 500 meter van het NS-station Utrecht Terwijde. Daarnaast zij er voldoende (gratis) parkeerplekken bij het kantoor.

LET OP: De meeste studenten komen na hun stageperiode terug om af te studeren!

Stagevergoeding in overleg.

Close Menu