Stage software developer

Ben jij gek van technologie, gadgets en software?

Boswolf B.V. is opzoek naar enthousiaste software developer. Wij hebben leuke projecten in verschillende sectoren wij waar het meeste van onze tijd aan besteden. Daarnaast zijn we voortdurend bezig met het opzetten van nieuwe projecten.

Over onze projecten

Onze websites bevinden zich in de sectoren: huisdieren, technologie, fitness, muziek en duurzaam bouwen. De websites hebben gezamenlijk meer dan 200.000 maandelijkse bezoekers, waarbij wij in 2021 hopen door te groeien tot boven de 400.000 maandelijkse bezoekers. De websites zijn gemaakt om bezoekers zoveel mogelijk te leren over het onderwerp, en jouw werk kan daaraan bijdragen.

Onze hoofdwebsites zijn:

 • Hondnl.nl (binnenkort hond.nl)
 • Kat.nl
 • Sportschoolplus.nl
 • Sterkespieren.nl
 • Techadviseur.nl

Naast de bovenstaande websites beheren wij nog enkele kleine websites.

De stageopdracht

Als software developer ga je aan de slag met techadviseur.nl, waarbij je:

 • Nieuwe gadgets uitzoekt om aan al gepubliceerde artikelen toe te voegen, waarbij je ook de productspecificaties in het artikel update.
 • Een plugin schrijft die nieuwe functionaliteiten aan de website toevoegt.
 • Verschillende software test, waarbij je de testresultaten in een tabel verwerkt.
 • Een handleiding schrijft; bijvoorbeeld hoe iemand de snelheid van zijn pc kan verbeteren.

 

Als stagiair bij Boswolf krijg je veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng. Daarom krijg je ook de mogelijkheid om als aanvulling op je stageopdracht jezelf ook op andere terreinen te ontwikkelen, zolang het maar meerwaarde heeft voor onze websitebezoekers. De exacte invulling hiervan hangt af van wat jij wilt leren!

Een aantal voorbeelden van mogelijke aanvullende opdrachten:

 • Het maken van een WordPress websites voor één van onze opdrachtgevers.
 • Het leren updaten en onderhouden van bestaande WordPress websites.
 • Het maken van een WordPress plugin voor één van onze eigen projecten.

Let op: dit zijn slechts voorbeelden, wil jij je op een andere vlak ontwikkelen, dan zoeken we daar een bijpassende opdracht voor.

Van onze stagiairs verwachten wij niet dat ze alles al weten, maar wel dat ze een lerende instelling hebben! Je denkt- en beslist mee bij de keuzes die we voor projecten maken, waarbij jouw input daadwerkelijk gebruikt wordt. Hoe gaaf is het als we jouw idee of verbetering op onze websites uitvoeren, en je al snel daarna kunt zien hoe onze bezoekers op deze aanpassing reageren?

Wie ben jij?

Als je bij ons stage komt lopen, ben je helemaal gek van gadgets, technologie en/of software. Dit moet je ook aan kunnen tonen, door het laten zien van hobby projecten, of doordat je bijvoorbeeld werkt voor Studentaanhuis. Wij zoeken iemand met een uitgebreide kennis van WordPress. Omdat je ook voor onze website gaat schrijven, is ook een goede schrijfvaardigheid een vereiste.

Aanvullende informatie

Boswolf is goed bereikbaar. Het ligt op een afstand van 500 meter van het NS-station Utrecht Terwijde. Daarnaast zij er voldoende (gratis) parkeerplekken bij het kantoor.

LET OP: De meeste studenten komen na hun stageperiode terug om af te studeren!

Stagevergoeding in overleg.

Close Menu